Bruke Kinoprogram-appen

Kinoprogram er en app som først og fremst skal gi deg kjapp informasjon til hvilke filmer som går på kino til enhver tid på ALLE kinoene i Norge, og med lenker til bestillingsprosessen for hver enkelt kino i Norge (her er løsningene ulik fra kjede til kjede.)

  • Etter at appen er lastet ned for første gang blir du bedt om å tillate at appen benytter GPS-lokasjon. Dette gjør vi ene og alene for å sette opp riktig kinoprogram for det stedet du befinner deg. Dette valget kan du alltid endre ved å trykke på GPS-ikonet øverst og midt på sidene. Her vil du finne de nærmeste stedene øverst, samt et søkefelt og en alfabetisk over alle stedene som har en egen kino i Norge.
  • Dersom du ikke godkjenner GPS-lokasjon, må du manuelt sette riktig sted. Som default er Oslo satt som sted for alle som ikke tillater GPS-lokalisering.
  • For å laste ned appen må du søke opp Kinoprogram i enten Google Play eller Apples app store (Kommer tidlig i januar 2017)
  • På forsiden lister vi opp en rekke filmer som er aktuell på kino, samt filmer basert på ulike sjangre. Nederst på forsiden vil du alltid finne de filmplakatene som du sist har besøkt.
  • På steder med flere enn ett kinobygg (for eksempel Oslo eller Trondheim) vil de være snarveier til kinoprogrammet for de ulike kinoene under listen som heter "Kinoer i nærheten"
  • På steder med kun ett kinobygg vil forsiden inneholde snarveier til henholdsvis kinoprogram og kontaktinformasjon til den enkelte kino. Ved å trykke på epost, telefon eller kart vil du sendes direkte til telefon, mail eller kart-tjeneste på din mobil.
  • Det finnes en egen knapp på forsiden til appen som heter kinoprogram. På denne siden lister vi ut alle filmer som har registrert en forestilling på det aktuelle stedet du har valgt. Her er det mulig å filtrere ut filmer til enkeltdager eller enkeltkinoer.
  • Hver enkelt film har en egen siden med plakat, trailer og forestillingsinformasjon. Ved å trykke på et klokkeslett til en spesifikk kino/sal, dukker det opp en linje i bunn med valgt forestilling. Ved å gå videre henter vi opp nettsidene til den kinoen du har valgt, hvor det da er mulig å fullføre kjøpet.
  • Alle filmer er merket med Medietilsynets aldersmerking. Se egen side under informasjon om aldersgrenser
  • I Kinoprogram-appen viser vi kun en trailer til hver enkelt film. Det finnes forøvrig flere trailere, bilder og mer informasjon på hver enkelt film om du besøker filmweb.no. Det finnes en link nederst på hver filmside som tar deg til disse sidene.

Trenger du fortsatt hjelp? Bruk skjema eller send mail til kundeservice@filmweb.no Bruk skjema eller send mail til kundeservice@filmweb.no