Om Kinoprogram-appen

Kinoprogram er en app levert av Filmweb. Appen skal gi deg en komplett oversikt over hva som går på kino i hele Norge. 

  • Kinoprogram er en tjeneste Filmweb har utviklet for at du skal finne riktig film raskere. I appen finner du alle filmer og forestillinger som er satt opp på de enkelte kinoene land og strand rundt. Du kan også gjennomføre selve bestillingen i appen, her henter vi opp bestillingssiden fra kinoens egen nettside, hvor du kan gjennomføre kjøpet av billetter.
  • I første versjon av appen er det ikke mulig å logge inn eller lage sin egen personlige side med lagring av filmer o.l. Men appen vil ila. 2017 utvikles videre med muligheter for å personalisere tjenesten til dine behov. Det vil bli mulig å lage egne film-lister og sette opp varslinger når dine favorittfilmer er i salg på dine prefererte kinoer, eller når det nærmer seg utsolgt på filmer du har sett på tidligere. Det vil tillegg komme verktøy for å planlegge framtidige kinobesøk med dine venner, for å både finne riktig film og riktig tidspunkt for vennegjengen din.
  • Vi ønsker også å gjøre selve bestillingen av betalingen av billetter enklere og mer sømløs, men dette er noe som må skje i dialog med de enkelte kinokjedene i Norge.
  • Appen utvikles og driftes av Filmweb AS. Kontaktadresse: Nedre gate 7, 0551 Oslo