Kinoklubben

Bli medlem og se kvalitetsfilmer til halv pris!

Kinoklubb Norge er en filmklubb som gir deg  50 % rabatt på en rekke utvalgte filmer på kino.

Hvert år velger vi ut 8 gode filmer som våre medlemmer kan se til halv pris. Filmene velges ut av  vårt Filmutvalg; et ekspertpanel bestående av representanter fra norsk kinobransje. Filmene varier litt i sjanger og opprinnelsesland, men felles for dem alle er at det er kvalitetsfilmer som vi er sikre på skal gi deg en god kinoopplevelse!

Du kan bli medlem i Kinoklubben når som helst på året. Medlemskapet koster kr. 149,- pr. år, og fornyes automatisk inntil du selv velger å si det opp. Du trenger bare se 3 filmer for å tjene inn årsmedlemskapet ditt!

Filmene ser du på vanlige forestillinger på din lokale kino, og du bruker den personlige medlemskoden din når du kjøper kinobilletten. Klikk på Kjøp billett-knappen for filmen du vil se her på Kinoklubb Norges nettsider, eller gå til din lokale kinos nettside og finn frem til den aktuelle filmen der. Hvis kinoen er tilknyttet Kinoklubb Norge vil det komme opp en billettkategori som heter “Kinoklubb”. Der taster du inn rabattkoden din, og så vil automatisk 50 % trekkes fra på billettprisen. De aller fleste kinoer aksepterer også å gi deg rabatten når du kjøper billett i kinoenes billettluke.

Se hvilke kinoer som er med i Kinoklubben

Pass på å melde deg på Kinoklubb Norges nyhetsbrev, så får du eposter med interessante nyheter fra oss. Vi sender deg også påminnelser når en ny Kinoklubb-film har premiere.

Meld deg inn her!